Двама братя професионални борци от Сливен опитаха да върнат мутренските

...
Двама братя професионални борци от Сливен опитаха да върнат мутренските
Коментари Харесай

Арестуваха шампион по борба и брат му за грабежи, откриха дрога в квартирата им

Двама братя професионални борци от Сливен пробваха да върнат мутренските години в Слънчев бряг. Мариян Г. и Даниел Г. са закопчени дружно с техния другар Николай Б. преди броени дни след блестяща акция на Криминална полиция от РУП Несебър, написа Флагман.бг.
Разследващите се усъмнили, откакто в РУП-а единствено за ден получили няколко идентични сигнала от чужденци, които били нападани и ограбвани в тъмните улички на курорта от трима мъже.
Криминалистите съумели да разкрият схемата след голям брой процесуални следствени дейности. Ченгета под прикритие издебнали бандата в дребните часове на денонощието до момента в който нападат следващия безсилен чужденец.
След като щракнали белезниците на Мариян, Даниел и Николай служителите на реда претърсили квартирата на двамата братя, където разкрили съществени количества дрога, очевидно готови за продажба. Те намерили към 10 грама амфетамин и 200 грама марихуана, както и електронна везна за разпределение на дозите, дружно с голям брой пликчета вид „ джъмпър”.
Разследващите открили, че бандата атакувала общо петима чужденци, измежду които и жена като даже и тя била удряна от „ големите” мъжкари. В „ спортистите” ченгетата намерили и 8 скъпи смарт телефона от марките – Самсунг и Айфон.
Флагман.бг научи, че двамата братя са огромни очаквания на родната битка и даже са гласени за присъединяване в националния тим. Срещу тях са повдигнати обвинявания за обир. Тепърва ще се обяснява на кого тъкмо е откритата дрога в квартирата им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР