Двама братя изкараха нощта в ареста в Пловдив, след като

...
Двама братя изкараха нощта в ареста в Пловдив, след като
Коментари Харесай

Арестуваха пловдивски бизнесмен с 2 промила, след него и брат му - взел колата и той пиян

Двама братя изкараха нощта в ареста в Пловдив, откакто бяха хванати да карат пияни в една и съща нощ. Любопитното е, че двамата били арестувани през 100 метра разлика, в еднакъв автомобил, от един и същи патрул, оповестява " Трафик ".

Куриозната преживелица станала на 28 декември. Патрул на полицията спрял за инспекция Мерцедес, а зад кормилото бил Андрей Атанасчев. При инспекция с дрегер се открило, че мъжът е с над 2 промила алкохол в кръвта. Униформените задържали Атанасчев, а колата останала до кръстовището сред бул. “Цар Борис ІІІ Обединител” и ул. “Св. Петка”.

Само 30 минути по-късно служителите на реда, които се върнали на поста си, стопират същия Мерцедес на към 100 метра от мястото, на което бил паркиран. Зад кормилото бил по-големият брат на Андрей – Боян Атанасчев, който очевидно желал да прибере колата. Опитът му обаче блъснал на камък. При инспекция със същия дрегер било отчетно, че и той се е почерпил добре – 1,5 промила алкохол в кръвта. Полицаите не са имали избор и са прибрали баткото при брат си в килиите на 4 районно управление (на МВР).

Двамата били пуснати на сутринта, а против тях е почнало досъдебно произвеждане. Андрей и Боян Атанасчеви са едни от огромните производители на яйца в страната, като тяхната птицеферма е село Трилистник.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР