Двама братя арендатори, които тормозят от години селото, са прикривани

...
Двама братя арендатори, които тормозят от години селото, са прикривани
Коментари Харесай

В с. Антон обвиняват полицията и кмета, че прикриват убийци

Двама братя арендатори, които тормозят от години селото, са прикривани от полицията и кмета. Това настояват локалните хора. Трупаното напрежение избухна след убийството на млад овчар, поради което Дончо Петров и Красимир Петров са арестувани.

28-годишният Иван е погубен по изключително нечовечен метод, оповестиха от Окръжна прокуратура – София. Според аутопсията по тялото на пастира имало доста тежки пострадвания и той е умрял от вътрешен кръвоизлив. Мотивите за закононарушението се обясняват.

„ Не са имали никакви спорове, Дончо постоянно е бил правилен откъм възнаграждение, най-малко аз не знам да е имало разногласия сред тях. Излязох да диря мъжа си, тъй като Иван обича да си попийва и да излиза, отидох до негов сътрудник и той ми сподели, че Иван го няма там. Спряха ме служителите на реда и ми споделиха, че „ Иван е приключил курса “. Видяха, че бебето ми беше с мен в колата, помолиха ме да изляза и ми споделиха, че е умрял “, описа брачната половинка му Елеонора пред bTV.

В деня на убийството 28-годишният мъж е изискал от работодателя си 50 лева

Елеонора чака правдивост за случилото се: „ Все отново оставиха 11-месечно бебе сираче “. Искам да благодаря на кмета на селото, който прикрива едни убийци и той има бебе – дано се сложи на моето място “, добави тя.

От полицията осведомиха, че има седем тъжби против брата на арендатора и една против Дончо.

„ Имали сме огромни разногласия с Красимир Петров, той искаше да се откажем от земеделието, да вземат те всички пасища. Идвал е у дома с нож, с брадви. Хиляди тъжби сме пускали до полиция и прокуратура. И нищо, покриват се. Къде е прокуратурата на Пирдоп, те ги пазят “, описа Константин Николов, който от 12 година се занимава със земеделие.

В момента районният прокурор е под карантина, само че сигналите и жалбите се ревизират. Три от преписките са прекъснати заради липса на доказателства, по четири преписки продължава да се работи.

„ Главните убийци са служителите на реда, които ги защитаваха и закриляха. Красимир ме среща, демонстрира ми междинен пръст, плюе по колата ми, детето ми е вътре, псува, с нож в ръката “, добави различен гражданин на селото.

„ Имали сме опит да ни изблъскат от пътя с персоналния си автомобил. След жалбата, естествено, липса на доказателства. Винаги е по този начин. Имаме градина, която от 5 година унищожават регулярно. Те се усещат безнаказани, тъй като системата им разрешава. Бившият началник на полицията и някогашния началник на КАТ те ги покриваха “, добави различен гражданин, който също се занимава със земеделие.

В момента Дончо Петров е в ареста, Красимир Петров е арестуван за 24 ч. и следва наблюдаващ прокурор да реши дали и на него ще му бъде повдигнато обвиняване, като възможен съизвършител в убийството.

Приятел на убития е в неопределеност от няколко дни.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР