Двама български национали – Цветан Соколов и Николай Пенчев, се

...
Двама български национали – Цветан Соколов и Николай Пенчев, се
Коментари Харесай

Двама българи в битка за финала на Световното клубно първенство на живо по Mtel Sport 2


Двама български национали – Цветан Соколов и Николай Пенчев, се класираха със своите тимове Лубе Чивитанова и СКРА Белхатов за полуфиналите на Световното клубно състезание по волейбол, което се организира в Полша.

Двубоят е с начален час 21:30 часа в събота и ще се предава директно по Mtel Sport 2.

Тимът на Лубе Чивитанова, воден от Цветан Соколов, влиза като любимец в сблъска, откакто завоюва всичките си три дуела от предварителна група А. СКРА Белхатов пък приключи на второ място в Група Б, само че в последния си дуел позволи проваляне с 0:3 гейма от мощния отбор на Зенит Казан.

В другия полуфинал, който ще се организира още веднъж в събота, само че от 18:30 часа, един против различен излизат тимовете на Зенит Казан (Русия) и Сада Крузейро (Бразилия).

Мачът сигурно ще е с спомагателен заряд, защото тези два отбора играха на финала на миналогодишното издание на Световното клубно състезание, когато южноамериканците победиха със златните медали. Сблъсъкът Зенит Казан – Сада Крузейро също ще се излъчва директно по Mtel Sport 2.

В неделя Mtel Sport 2 ще предава непосредствено и мачовете за систематизиране на медалите. Малкият край е с начален час 18:30, а конфликтът за златото, в който сигурно ще има и български волейболист, е от 21:30 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР