Двама български граждани са арестувани по обвинения за подтикване и

...
Двама български граждани са арестувани по обвинения за подтикване и
Коментари Харесай

Арестуваха двама българи в Пулия, карали нашенки да проституират

Двама български жители са задържани по обвинявания за тласкане и употреба на проституция до южния италиански град Фоджа, област Пулия, оповестиха медиите на Апенините.
Става въпрос за 36-годишния Божидар Миланов и за 43-годишната Снежана Славчева. Според карабинерите от Сан Северо двамата подтиквали към проституция три свои сънароднички. Властите се намесили, откакто към тях се обърнали две от девойките, принуждавани да проституират. Те разказали на карабинерите по какъв начин двамата сводници им лишили документите и ги принуждавали всеки ден да заработват на държавен път до Сан Северо. След това двамата прибирали извоюваната сума. След свидетелствата на двете българки италианските управляващи обкръжили остаряла къща на полето до Сан Северо, населявана от сводниците, и им заповядали да излязат от нея. Двамата се пробвали да избягат, само че били хванати.
Карабинерите разкрили в къщата и третата жена, принуждавана да проституира, както и документите на жертвите на трафика, и няколко хиляди евро.
През май карабинерите от Сан Северо арестуваха в същата зона и други шестима българи, принуждавали към проституция осем свои съгражданки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР