Двама българи загинаха при тежка катастрофа в Италия, съобщават Сosenza

...
Двама българи загинаха при тежка катастрофа в Италия, съобщават Сosenza
Коментари Харесай

Двама българи загинаха при зверско меле в Италия, пожарникари режат ламарини, за да извадят телата

Двама българи починаха при тежка злополука в Италия, оповестяват Сosenza channel и Канал 3. Инцидентът е станал тази заран на разсъмване в Калабрия, на междуградски път край градчето Кориляно Росано, покрай Козенца. 

Ударили са се два автомобила – „ Алфа Ромео 147 ” и „ Опел Корса ”. В алфата пътували петима български жители, а в опела – четирима италианци.

Шофьоори, станали очевидци на злополуката, пробвали да оказват помощ, само че ударът бил толкоз тежък, че потърпевшите в българската кола били извадени, едвам когато пристигнали пожарникари и разрязали смачкания автомобил.

Двама от българите са починали на място. Другите седем ранени са откарани в болница. Един от тях, не се оповестява българин или италианец, е в тежко положение и е превозен с хеликоптер. Сред потърпевшите в автомобила с италианци има и две девойки – на 16 и 21 година



По данни на bTV, единият от починалите е 25-годишен наш съотечественик, татко на 4 деца. Самоличността на българите към момента не е конкретизирана, тъй като са пътували без документи. 

Калабрия е прочут селскостопански регион, като всяка година на работа идват хиляди сезонни служащи, измежду които и голям брой българи.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР