Двама атакуващи играчи искат да напуснат Челси през лятото, съобщава

...
Двама атакуващи играчи искат да напуснат Челси през лятото, съобщава
Коментари Харесай

Пиер-Емерик Обамеянг и Хаким Зиеш бягат от Челси през лятото

Двама атакуващи играчи желаят да изоставен Челси през лятото, оповестява италианският публицист Фабрицио Романо. Пиер-Емерик Обамеянг и Хаким Зиеш имат намерение да сменят тима.

Обамеянг искаше да напусне " сините " от Лондон още през зимата, само че не съумя да се върне в Барселона, защото на испанските клубове е неразрешено да записват състезател два пъти за един сезон. Освен това съгласно разпоредбите на ФИФА този сезон габонецът не можеше да играе за различен клуб след каталунците и Челси.

Зиеш пък беше покрай тръгване към Пари Сен Жермен през зимата, само че договарянията пропаднаха поради проблеми с документите. Клубовете нямаха време да ги подпишат преди крайния период.

Зиеш дойде в Челси и Греъм Потър разчиташе относително постоянно на него, само че целта на футболиста през лятото ще бъде да премине в различен клуб, където да играе постоянно.

Обамеянг е шокиран от позицията на Челси в борбата за местата, даващи право на участите в Шампионска лига. Габонецът означи 3 гола в 17 мача за Челси във всички шампионати този сезон. Зиех има 1 асистенция в 16 мача.
 Ливърпул, Арсенал и Челси ще спорят за
Ливърпул, Арсенал и Челси ще спорят за " чайка "

Мойсес Кайседо е обект на сериозен интерес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР