Двама арестувани заради момичето от Стара Загора. Става въпрос за

...
Двама арестувани заради момичето от Стара Загора. Става въпрос за
Коментари Харесай

Уволненият от Мини Марица-изток е мъжът, заплашвал приятелка на нарязаното момиче?

Двама задържани поради момичето от Стара Загора. Става въпрос за посочения за причинител на извънредно тежкото посягане и мъж, който е отправял закани към дамата, подала сигнала до медиите за бруталното нахлуване. Оказва се, че това е човек, за който към този момент сме ви разказвали.

Както GlasNews.bg.съобщи, Виктор Костов скандализира с грозна обява във Фейсбук, в която разгласи, че твърдо стои зад постъпката на обвинявания в " лека телесна щета ". " Мини Марица-изток " ЕАД реагира незабавно на обявата на Костов, който бе един чиновниците на сдружението, като го в профил от работа.

" Аз към този момент не мога да изляза от у дома сама. Вчера бях в огромен потрес. Това е нещо, което не може да се опише с думи. Видях, че имам опасност от профил с име Виктор Костов. Казваше ми се да внимавам какво приказвам и пиша. Много ме е боязън и за фамилията ми ”, изясни дамата, получила закани, " пред Нова ".

 Защитникът на  посочения за причинител на похищението изясни, че е клиентът му е арестуван по друго обвиняване - за закана с ликвидиране към потърпевшото момиче. „ Той отхвърля да има такива закани. Досъдебното произвеждане за тази закана е формирано през вчерашния ден ”, уточни Валентин Димитров.

Според юриста информацията, че обвиненият се е опитвал да избяга и да напусне Стара Загора не е истина. „ Снощи получихме призовки, донесоха ги в 1 ч. Задържан е, откакто е пътувал да се яви в районното ”, разясни Димитров. И добави: „ Категорично отхвърля да има каквото и да е било присъединяване ”.

Утре ще има народен митинг пред Съдебната палата в София, поради този случай на принуждение и реакцията след него. Демонстрации ще има в няколко града на страната.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР