Два случая на пияни и дрогирани шофьори са установили полицаите

...
Два случая на пияни и дрогирани шофьори са установили полицаите
Коментари Харесай

Вече иззеха две коли на пияни и дрогирани шофьори

Два случая на пияни и дрогирани водачи са открили служителите на реда в Бургас след влизането в действие на измененията в Наказателен кодекс, съгласно които при шофиране с над 1,2 промила алкохол или след приложимост на опиати се планува лишаване на моторно транспортно средство, когато то е благосъстоятелност на лидера или неговата равноценност, когато е благосъстоятелност на трето лице.

В Бургас е арестуван лидер на тежкотоварен автомобил с 3.02 промила зад кормилото, а различен е заловен да кара след приложимост на опиати, колите са конфискувани, заяви на ексклузивен брифинг шефът на ОД Министерство на вътрешните работи старши комисар Калоян Калоянов.

Все още обществото не е наясно какво ще се случва с колите, когато те са благосъстоятелност на физически и юридически лица, когато са обект на съпружеска или имуществена общественост, само че считам, че ще бъде одобрена процедура в най-скоро време. Към момента имаме стартирани няколко такива производства ",  сподели районният прокурор на Бургас Мария Маркова.

Според нея измененията са наложителни поради многото осъществени закононарушения след приложимост на алкохол или опиати освен по пътищата.

609 са формираните по този текст от Наказателен кодекс досъдебни производства от началото на годината. Това е със 100 повече, спрямо  предходната година, отчете  старши комисар Калоян Калоянов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР