Два сигнала в прокуратурата срещу предишната администрация е внесло новото

...
Два сигнала в прокуратурата срещу предишната администрация е внесло новото
Коментари Харесай

Два сигнала в прокуратурата внесла новата кметска власт във Варна срещу предишната

Два сигнала в прокуратурата против предходната администрация е внесло новото управление на Община Варна. Единият от тях е входиран през днешния ден и е против ръководителя на плана за интегриран градски превоз Биляна Якова за нанасяне на изключително огромни вреди. Другият сигнал още веднъж е обвързван с градския превоз, съобщи зам.-кметът на Варна Диан Иванов.

Договорът на Биляна Якова е бил до 2016 година, когато е регистриран планът. До края на предходната година тя обаче е траяла да получава заплата от близо 5000 лв.. Освен това са й изплащани и обезщетения за ексклузивен труд, сподели още Иванов. Той добави, че се приготвят и други сигнали до прокуратурата.

Зам.-кметът по финансите Христо Рафаилов отхвърли изказванията на Якова, че пасажерите в градския превоз във Варна се возят даром поради неработещи валидатори. По думите му приходите от продажба на билети са намалели единствено с 2 %.

За освободените шестима шефове на общински дирекции кметът Благомир Коцев разяснява, че им е бил даден късмет, само че те не са могли да съблюдават темпото на новата администрацията. Те са били и една от аргументите предходното ръководство да си тръгне, добави Коцев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР