Два руски стратегически бомбардировача летяха над Японско море в продължение

...
Два руски стратегически бомбардировача летяха над Японско море в продължение
Коментари Харесай

Руски бомбардировачи кръжат над Японско море, докато Кишида е в Киев

Два съветски стратегически бомбардировача летяха над Японско море в продължение на над седем часа , оповестява " Ройтерс ", базирайки се на съветското министерство на защитата.

Самолетите Ту-95МС са способни да носят нуклеарни оръжия и Москва постоянно ги изпраща на задачи над интернационалните води в Арктика, Северния Атлантик и Тихия океан като проява на мощ.

Последните маневри се случват в миг, когато японският министър председател в символ на взаимност с украинския президент Володимир Зеленски във войната против Русия.
 Японският министър председател дойде в Киев
Японският министър председател дойде в Киев

Той беше единственият водач на страна от Г-7, който не беше посещавал Киев след началото на войната

Японската национална телевизия NHK сподели по какъв начин Кишида се качва на трен от гарата в полския град Пшемисл покрай украинската граница.

Русия заяви, че стратегическите бомбардировачи са направили " плануван полет ", ескортиран от изтребители. Мисията им е протекла при прецизно съблюдаване на интернационалното право и е осъществена над неутрални води, показаха от Министерството на защитата.

През февруари силити за противовъздушна защита на Съединени американски щати и изтребители, които летяха в интернационалното въздушно пространство покрай Аляска.

Япония, която от края на Втората международна война води териториален спор с Москва за острови в северната част на Тихия океан, е основен азиатски съдружник на Съединените щати и член на Г-7. Освен това страната се причисли към западните наказания против Русия.

Визитата на Кишида в Украйна съответствува и с държавното посещаване на китайския президент
 Русия подвигна изтребител поради бомбардировачи на Съединени американски щати над Балтийско море
Русия подвигна изтребител поради бомбардировачи на Съединени американски щати над Балтийско море

Не е позволено нарушаване на държавната граница на Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР