Два руски изтребителя пето поколение Су-57 успешно са изпълнили двудневна

...
Два руски изтребителя пето поколение Су-57 успешно са изпълнили двудневна
Коментари Харесай

Руски изтребители Су-57 са провели бойни изпитания в Сирия

Два съветски изтребителя пето потомство Су-57 сполучливо са изпълнили двудневна стратегия за тествания в Сирия. Това разгласи съветският боен министър Сергей Шойгу след спекулациите в медиите по тематиката.

Уточнява се, че тестванията са били бойни, както и от друго естество.

" Те фактически бяха там. Не за дълго, единствено за два дни. През това те организираха пробна стратегия, в това число бойни тествания ", посочи Шойгу пред публицисти.

" Имаше два самолета, които бяха съпроводени от лабораторна авиация и самолети, които следиха работата на оръжейните системи ", добави съветският боен министър.

По-ранни информации, основани на фрагменти, за които се допуска, че демонстрират съветската бойна авиация в Сирия и пояснение на израелски сателитни фотоси, твърдяха, че четири съветски изтребители Су-57 са били ситуирани в съветската военновъздушна база " Хмеймим " в арабската страна.

" Мога да ви кажа, че тестванията бяха успешни; самолетите се завърнаха у дома преди седмица ", уточни Шойгу и добави: " Що се отнася до оповестените фотоси, не знам от кое място са пристигнали. Самолетите бяха в хангарите от самото начало (когато са били приземени). "

Министърът добави, че цялостната изпитателна стратегия на модерните самолети ще бъде приключена през тази година.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР