Два ресторанта и новострояща се сграда в пловдивския квартал Кършияка

...
Два ресторанта и новострояща се сграда в пловдивския квартал Кършияка
Коментари Харесай

Налепиха с предизборни плакати Кършияка

Два ресторанта и новострояща се постройка в пловдивския квартал " Кършияка " са " облечени " в предизборни плакати. Такъв сигнал са получили през днешния ден в РИК-16 от чиновник на Трето районно полицейско ръководство, научи " Марица ".

Униформеният показал, че на оградата на новострояща се жилищна постройка на ъгъла на бул. „ България “ и ул. „ Победа “, са разлепени пропагандни материали на разнообразни политически партии.

На кръстовището на ул. „ Филипово “ и бул. „ Васил Левски “, върху постройката на ресторант „ Бразилия “, както и по постройката на ресторант „ Захир “ на ул. „ Филипово “ също били налични залепени пропагандни материали, алармират служителят на реда.

От Районната изборна комисия за Пловдив-град обаче не открила нарушаване. Причината - парцелите са частна благосъстоятелност. Предизборните материали не са сложени на избраните за задачата места съгласно заповедта на кмета Здравко Димитров, само че комисията няма по какъв начин да вземе отношение.

" Плакатите следва да са сложени с позволение на притежателя или шефа на парцела. Наличието или не на договорни връзки сред притежателите на горепосочените парцели е отвън предметната подготвеност на РИК 16, а при положение, че залепването на пропагандните материали е нанесло вреди на парцелите и/или на техните притежатели, съществува независим процесуален ред за тяхното претендиране, определяне и вероятно обезщетяване ", гласят претекстовете на комисията
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР