Два потрошени автобуса и двама души в ареста още преди

...
Два потрошени автобуса и двама души в ареста още преди
Коментари Харесай

Маскирани са нападнали рейсове с фенове на „Тракия“ и „Хемус“


Два потрошени рейса и двама души в ареста още преди да е почнало " безконечното дерби ". Фенове на " Левски " и ЦСКА са се били на автомагистралите " Тракия " и " Хемус ".

Днес към 10:30 часа бил получен сигнал за случай в региона на Ябланица. По първични данни, пътуващи с два рейса и два автомобила почитатели на единия от тимовете, които ще вземат участие в днешното дерби " Левски " -ЦСКА, са засекли рейс и кола, в които били последователи на другия тим. Маскирани излезли от двата автомобила и почнали да трошат стъклата на транспортните средства на съперниците си. При случая няма потърпевши, има нанесени материални вреди. Нападнатите почитатели са съумели да се изнесат от мястото и са потърсили помощ в Районното ръководство вЯбланица. В региона на Тетевен е засечен единият от колите и са арестувани двамата мъже, пътуващи в него. Предприети са светкавични полицейски дейности за установяването и задържането на останалите участници в случая.

Междувременно силите на реда се реагирали и на сходен сигнал от тел. 112, станал на автомагистрала " Тракия ". По време на придвижване, от лек автомобил били хвърляни камъни по бус, който го задминавал. От случая е потрошено стъкло на буса. Предприети са дейности за установяването на причинителите, както и на всички условия към случая.

На територията на Столична дирекция на вътрешните работи до този миг няма сигнали за нарушавания на публичния ред. Продължават дейностите на силите на реда, ангажирани в защитата на публичния ред и сигурност на придвижването в столицата, по отношение на идното дерби, което ще се организира през днешния ден на Националния стадион ”Васил Левски”. В региона са въведени и специфични ограничения за сигурност и пропускателен режим с КПП-та. Има ограничавания и в придвижването на автмобили в региона.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР