Два поредни епизода от сериала Борджиите можете да гледате тази

...
Два поредни епизода от сериала Борджиите можете да гледате тази
Коментари Харесай

Гледайте два поредни епизода на `Борджиите` по Epic Drama

Два следващи епизода от сериала " Борджиите " можете да гледате довечера, 26 април, по новия трагичен тв канал Epic Drama. Началният час е 23:55.

Родриго Борджия се трансформира в синоним на безсъвестност и ръководството му като папа ще бъде запомнено с най-скандалната глава в историята на католическата черква. Докато ръководи Рим по време на отсъствието на папата, съпричастността на Лукреция ѝ печели известност както измежду кардиналите, по този начин и измежду жителите. Но в този момент Родриго - папа Александър VI, се завръща и не демонстрира изключително самообладание към любезността и неспособността за интригантстване на щерка си - изключително при изискване, че е болен и постоянно се усеща на прага на гибелта.



Кой е Чезаре Борджия?



Epic Drama започва в Европа на 14 декември 2017 година Новият канал от фамилията на Viasat History и TV1000, единствено за трагични продукции, е наличен в южна България посредством ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – посредством NetWorx – на позиция 230, а в София – посредством NET1 на 82 канал. Сред министър председателите в стартовата скица бяха основаният от напълно дамски креативен екип „ Блудници “ и минисериалът в шест елементи „ Клондайк “ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се причислиха луксозният „ Версай “ и най-скъпият план на шведската SVT „ Ресторантът “. В средата на март дебютира испанският трилър шлагер „ Чумата “, а на Цветница - „ Миниатюристът “! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР