Два пъти вече участвам в Стани богат“, защото човек полага

...
Два пъти вече участвам в Стани богат“, защото човек полага
Коментари Харесай

Калин Сърменов: Кауза на всички трябва да бъде да не купуваме повече отколкото се консумира

„ Два пъти към този момент вземам участие в „ Стани богат “, тъй като човек поставя изключителни старания да свърши работа за идеята, за която е там. При всички положения си на ръба – от самото начало опитваш да минеш сред капките и да усетиш накъде вървят нещата, само че удоволствието, което изпитваш, когато познаеш, е несравнимо. Когато минеш през всичките лабиринти “. Това показа директорът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов в студиото на “Тази заран “.

Той е измежду участниците в специфичните епизоди на „ Стани богат “ - „ Въпрос на бъдеще “, които стартират на 4 юни от 20:00 ч. по bTV.

Актьорите Калин Сърменов, Силвия Лулчева и Весела Бабинова играят в поддръжка на Българска хранителна банка

Уникалният благотворителен план ще запознае феновете с осем огромни дела, отдадени на бъдещето на България.

Запитан на кой род би определил присъединяване си в „ Стани богат “, Сърменов отговори, че при него е било „ съспенс “.

„ В „ Стани богат “ би трябвало да се мисли, от време на време има и знания, само че има логичност в нещата, които са заложени като въпроси. Вътре има неща, които можеш да навържеш и да откриеш. Отговорът от време на време сякаш е затулен във въпроса, само че това не е спектакъл а мислене, логичност и рационалност “, сподели още той.

Гледайте " Стани богат " тази неделя от 20 ч. по bTV

„ С Българска хранителна банка към този момент работя повече от пет години. Наистина го одобрявам доста съществено, тъй като става въпрос за свят на консумация, а всеки един от нас изхвърля храна. Окото е доста по-жадно от стомаха. През всички години се опитваме да разтеглим познанията на хората – да знаят защо става въпрос. Българинът обича да страни от проблемите. Полагаме ужасно доста старания. Събрахме над 20 000 лв. след земетресенията в Турция. Много благодаря за това преживяване, тъй като то дава спомагателна публичност. Сатиричният спектакъл е единственият в България, който е регистриран по ISO – това е метод на организация, на мислене и потребление на ресурсите. Ние имаме разделно изхвърляне на боклуците “, разяснява Калин Сърменов.

„ Усещането за това, че няма потребност да се купува повече в сравнение с се употребява, би трябвало да бъде идея на всички. Факт е, че сме доста забързани в живота, само че е класификация на цели “, уточни той.

За жокера „ Обади се на другар “ в „ Стани богат “ той включва Богдана Костуркова – основният драматург на Сатиричния спектакъл, и се обажда на нея за помощ.

„ Това беше последният ми коз, разкрихме доста забавни взаимоотношения. Около месец и половина аз бях подлаган на смешки и закачки “, показа артистът.

Специалните епизоди на „ Стани богат “ ще се излъчват по bTV през юни и юли - всяка неделя от 20:00 до 22:00 ч.

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР