Два отделни родителски протеста пред 78-мо училище в Банкя –

...
Два отделни родителски протеста пред 78-мо училище в Банкя –
Коментари Харесай

Протести против и в подкрепа на директорката на 78 училище в Банкя

Два обособени наставнически митинга пред 78-мо учебно заведение в Банкя – срещу и в поддръжка на шефа на образователното заведение Весела Неделчева. Причината – нейното ръководство.
Протестиращите срещу Неделчева родители са безапелационни, че би трябвало да има действителна инспекция. Сигнали са пращани до ДАЗД, а организацията към този момент изиска прокуратурата да ревизира дали в учебното заведение един от зам.-директорите - Атанас Паскалев, не развива частна бизнес активност.
Протестиращите в поддръжка на Неделчева изкараха мотив, че в случай че се пускат непрекъснато сигнали, все ще се откри някакво дребно нарушаване. Пречи се на педагогическия състав да си прави работата, оплакаха се те. Ако няма публични документи, които демонстрират нарушаване на Атанас Паскалев, няма какво да спекулираме, показаха родителите.
Светлана Пейчинова от ДАЗД разяснява пред Нова телевизия, че вероятно другата седмица ще има съобщение по няколко разнообразни сигнали. Има открити документални пропуски, за които ще бъде издадено наложително наставление, акцентира Пейчинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР