Два остри камъка брашно не мелят, каза почетният председател на

...
Два остри камъка брашно не мелят, каза почетният председател на
Коментари Харесай

Ахмед Доган предложи ДПС да има двама съпредседатели

Два остри камъка брашно не мелят, сподели почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган в свое послание.

„ Обръщам се към вас с паника и угриженост за това, което става в структурите на Движение за права и свободи. Дълго време умишлено се самоизолирах и по тази причина имах потребност от повече време, с цел да осъзная станалото и ставащото в живото групово тяло на Движение за права и свободи. Движение за права и свободи е на път да се трансформира в корпоративна, платена, партийна организация ", показва той.

„ Знам, че политика без финансиране не се прави, само че има една сериозна граница, прекосяването на която ни трансформира в друго политическо качество. Защото ползите на " пазарната народна власт " „ изяждат " обичайните полезности на демокрацията. За страдание, това е особено за всички политически сили “.

„ В незабавен порядък предлагам стабилизиране на организацията в обичайните региони на Движение за права и свободи и разширение на партийното строителство в нетрадиционните региони ", добави Доган.

„ Предлагам на вашето внимание формула за намиране на решение за бъдещото развиване на Движение за права и свободи. Ключът за намиране на „ излаз " в тази обстановка е единствено в съпредседателството на господин Делян Пеевски и доцент доктор Джевдет Чакъров “, показва Ахмед Доган.
Според Доган Джевдет Чакъров би трябвало да носи отговорност най-вече за обичайните региони на Движение за права и свободи, за добросъседските взаимоотношения с Република Турция и с демократичните обединения, тъй като той в продължение на 14 години девет поредни мандата е бил член на Бюрото и вицепрезидент на Либералния Интернационал.
„ Делян Пеевски е представител на новото потомство технократи в политиката, които имат, сякаш, присъщ инстинкт за прагматично решение на проблемите на хората и на страната. За малко време той се очерта като парламентарист и ще боде положително да продължава да се утвърждава в това направление. Визирам партийния му ангажимент да се концентрира най-вече в разширение на електоралното наличие на Движение за права и свободи “, прецизира Доган.

„ Пожелавам на политическия хайлайф на Движение за права и свободи и на страната 2024 година да бъде закрепено от бъдещите историци като начало за полагане на нов метод за политическо мислене и политическо деяние. Бъдете живи и здрави! Всевишният да ни е на помощ “, приключи почетният ръководител на Движение за права и свободи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР