Два нови паркинга ще бъдат официално открити през тази седмица

...
Два нови паркинга ще бъдат официално открити през тази седмица
Коментари Харесай

Безплатни паркинги в помощ на жителите на два жилищни комплекса в Бургас

Два нови паркинга ще бъдат публично открити през тази седмица в Бургас. Те се намират в жилищните комплекси " Лазур " и " Изгрев ". Общият брой на колите, които ще поемат е към 80. И двете уреди са безвъзмездни.
Паркингът в " Лазур " е наоколо до 5-то РПУ и блок 68. Той е с нова асфалтова настилка, осветяване и тротоари. Побира 50 коли, съгласно положената маркировка.
Паркингът в комплекс " Изгрев " е за 30 коли, ситуиран е до някогашния магазин " Велека " и блок 97. Там са сложени и два нови стълба за осветяване, което ще улесни водачите и пешеходците в региона.

Поради огромния проблем с паркирането на коли в града, община Бургас сложи на публично разискване тематиката за тяхното създаване. В края на месец март от администрацията запитаха бургазлии съгласни ли са, на пустеещи региони в разнообразни елементи на града, да бъдат построени паркинги на няколко етажа. Те побират повече коли на едно място, а площта на която се построяват не е огромна. Посочени бяха и съответни места в комплекс " Възраждане ". Допитването към момента не е завършило и всеки заинтригуван може да вземе отношение като изрази мнението си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР