Два москвича, Трабант, ВАЗ 2107 и Фолксваген Пасат, изоставени по

...
Два москвича, Трабант, ВАЗ 2107 и Фолксваген Пасат, изоставени по
Коментари Харесай

Премахват стари возила от бул. Левски във Варна

Два москвича, Трабант, ВАЗ 2107 и Фолксваген Пасат, изоставени по бул. " Васил Левски " във Варна ще бъдат наложително извозени с " паяк ", в случай че притежателите им не ги реалокират в 14-дневен период, научи Moreto.net.

Освен тях чиновниците от " Общински паркинги и синя зона " са набелязали още 7 автомобила намиращи се на ул. " Братя Миладинови ", " Бреза ", " Отец Паисий ", " Евлоги Георгиев ", " Георги Бенковски ", бул. " Христо Смирненски " и кв. " Света Иван Рилски ".

В случай, че колите не бъдат преместени в 14-дневен период от техните притежатели в частен парцел, возилата ще бъдат извозени до паркинга за излезли от приложимост МПС-та под Аспарухов мост. Там могат да останат 3 месеца. Ако по тази причина време не бъдат потърсени, колите ще се предадат за разкомплектоване от лицензиран оператор. В случай, че притежателите потърсят колите си, ще би трябвало да платят сред 22 и 27 лева разноски по преместването.

Сигнали за излезли от приложимост МПС може да подавате на [email protected]; [email protected] или на телефон 052/820-921. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР