Два милиона руснаци вече са получили и двете дози от

...
Два милиона руснаци вече са получили и двете дози от
Коментари Харесай

Два милиона руснаци са получили и двете дози от ваксината, още два милиона - само първата

Два милиона руснаци към този момент са получили и двете дози от имунизацията против ковид, а още два милиона - единствено първата доза, съобщи през днешния ден президентът Владимир Путин, представен от ТАСС.

" Към днешна дата над два милиона души са получили и двата съставния елемент от имунизацията, направени са имунизации. И почти още толкоз, по-малко, само че също над два милиона, са получили първата доза ", сподели той на среща с доброволци от акцията " Ние дружно ".

Той съобщи това в деня, когато Европейската организация по медикаментите разгласи, че е почнала да прави оценка на имунизацията Спутник V, основана от московския проучвателен институт " Гамалея " - основен стадий към това препаратът да стартира да бъде употребен в Европейския съюз.

Данните, оповестени от Путин, обаче демонстрират, че съветските управляващи имат да изминат още дълъг път, с цел да убедят 146-милионното население на страната да се имунизира, означи Франс прес. Около месец и половина след началото на всеобщата имунизация в Русия са имунизирани единствено към 1,3 % от всички поданици на страната.

Според изследване на самостоятелния център " Левада ", оповестено тази седмица, близо две трети от руснаците считат, че новият ковид е биологично оръжие, създадено от човек, а 62 на 100 от запитаните не са склонни да се имунизират със Спутник V.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР