Два месеца след излизането на мобилната операционна система интернет гигантът

...
Два месеца след излизането на мобилната операционна система интернет гигантът
Коментари Харесай

Google анонсира олекотената операционна система Android 13 Go

Два месеца след излизането на мобилната операционна система интернет колосът показа нейната олекотена версия Android 13 Go Edition . Тя е предопределена най-вече за мобилните телефони със слаби механически характерности. Тази Оценка за съвместимост за слаби смарт телефони се развива от 5 години и към сегашен ден под нейното ръководство работят над 250 милиона дейни мобилни устройства. Новата Android 13 Go има три съществени нововъведения.

Първото е, че Android 13 Go към този момент има опция за инсталирането на сериозно значимите обновявания и ъпдейтите по сигурността да бъдат изтегляни и от Гугъл Play без значение от операционната система.

Адаптивният интерфейс Material You, който оцветява систематичните детайли и приложения според от определения цвят на тапетите в този момент се поддържа и от Android 13 Go Edition. Лентата Гугъл Discover също е интегрирана в олекотената версия на новата Оценка за съвместимост. Добавени са и задаването на позволения за уведомленията, както и обособените настройки на езика за другите приложения, познато от общоприетата Android 13.

Променени са систематичните условия. Докато до момента Гугъл споделяше, че Go версиите могат да се конфигурират на смарт телефони с до 2 GB оперативна памет, в този момент условието е не по-малко от 2 GB RAM. Необходими са и най-малко 16 GB флаш диск.

В прессъобщението на се споделя още, че първите смарт телефони с Android 13 Go ще излязат на пазара през 2023 година. В този анонс повече детайлности не са дадени и очевидно ще ги научим при представянето на Android 13 Go Edition.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР