Два литра вода на ден и здравословна диета - това

...
Два литра вода на ден и здравословна диета - това
Коментари Харесай

Ако видите този знак върху опаковката на продукта, не го купувайте

Два литра вода дневно и здравословна диета - това се трансформирало в кредо за актуалните хора, които осъзнават заплахата от небрежността към метода си на живот.

Естествената храна и чистата вода подсигуряват, че стареенето на организма се забавя и имунитетът е в положение да се оправи с най-често срещаните болести.

За страдание, даже и в такава идеална формула за здраве има измама: доста значимо е освен какъв брой вода се употребява, само че и да е чиста, а продуктите да са екологични. Важна е даже и опаковката, в която всичко това се съхранява!

Пластмасата, от която се създават множеството опаковки за храни и бутилки за вода постоянно е с неприятно качество. Тя безшумно убива хората всеки ден, а ние даже не мислим за заплахата.

Вредата от пластмасовите опаковки

Пластмасовата опаковка е толкоз обичана от всички производители, тъй като е евтина. Желанието да се печелят повече пари от потребителите е ръководещо за доста компании и това е тъжно. В края на краищата, в случай че всички употребяват висококачествена пластмаса, хората ще имат по-малко здравословни проблеми.

И това е забавно: След тази публикация повече в никакъв случай няма да купите мляко в пластмасова бутилка

Пластмасовите бутилки, от които пием вода, постоянно носят заплаха. Когато бутилката е направена от материал, който може да взаимодейства с водата и да отделя в нея нездравословни токсични субстанции, напитката се трансформира в отрова.

Вижте тази таблица, която съдържа информация за знаците върху пластмасовите опаковки. Изберете храни, които са безвредни за вас - следвайте етикетите.

undefined

Пластмасите могат да причинят рак. Веществата, освободени от пластмасата, са доста токсични - тялото е отровено, вътрешните органи са покрити с нездравословни съединения и тези фактори попречват имунитета. Проблеми с черния дроб и панкреаса постоянно пораждат единствено заради потреблението на пластмасови опаковки!

Друг проблем е хормоналната непълнота, породена от канцерогенни смеси. Използвайки ги в храна несъзнателно, като приемате храна от ненадеждни пластмасови опаковки или питейна вода, рискувате да загубите верния хормонален баланс.

Проблеми с кожата, психологични разстройства, телесна уязвимост, чести инфекциозни болести - признаци на хормонална непълнота. За да избегнете тези феномени, деликатно следете опаковките: вижте какво купувате!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР