Два леки автомобила катастрофираха тежко в Бургас рано тази сутрин.

...
Два леки автомобила катастрофираха тежко в Бургас рано тази сутрин.
Коментари Харесай

Седем души пострадаха при катастрофа в Бургас

Два леки автомобила катастрофираха тежко в Бургас рано тази заран. Инцидентът е станал към 06:24 часа на кръстовището на улиците „ Струга “ и „ Стефан Стамболов “ при гъста мъгла, понижена видимост, а светофарната уредба е била на режим „ внимание “. Седем души са ранени, оповестиха от пресцентъра на локалната полиция.

Сблъскали са се лек автомобил Renault и лек автомобил Audi, пътуващ по пътя с преимущество - бул. Стефан Стамболов “ от к-с „ Славейков “ в посока централна градска част.

Петима от потърпевшите са прегледани в УМБАЛ - Бургас и освободени за домашно лекуване с леки пострадвания. В поделение „ Неврохирургия “ за наблюдаване са настанени лидерът на Audi-то и неговия сателит, които получили травми по тялото и контузии в региона на краката, само че са без заплаха за живота.

По първични данни до пътния случай, предизвикал огромни тапи в утринния чак „ пик “ и ръчно контролиране на трафика в натоварената права, се стигнало по виновност на лидера на Renault-то движещо се по „ Струга “, който лишил преимуществото и блъснал другия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР