Два куршума в краката са спрели бягството на 21-годишния Мартин

...
Два куршума в краката са спрели бягството на 21-годишния Мартин
Коментари Харесай

2 куршума спрели убиеца Мартин, повдигат му три обвинения

Два патрона в краката са спрели бягството на 21-годишния Мартин Трифонов при залавянето му в петък, научи TrafficNews. В момента обвиненият за изнасилването и убийството на седемгодишната Криси от село Сотиря лежи в сливенската болница, където се възвръща от получените огнестрелни рани. Той ще изкара там най-малко пет дни, като от самото начало е под засилена защита. Докато лежал в болничното заведение Мартин отказвал да приказва.

Куршумите са пронизали лявото бедро и са счупили дясната му подбедрица, само че положението му е устойчиво и няма заплаха за живота. " Пациентът е контактен, дава отговор на въпросите ни, относително спокоен е ", разяснява зам. шефът на здравното заведение доктор Хрисант Хрисантов

Още през днешния ден против него ще бъдат повдигнати три обвинявания, разгласи представителят на окръжната прокуратура в Сливен Ваня Белева. Трифонов ще дава отговор за ликвидиране по изключително нечовечен метод, за обезчестяване на малолетна посредством потребление на мощ и привеждане в безпомощно положение, както и за блудничество.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР