Два камиона са катастрофирали около 05:00 ч. тази сутрин на

...
Два камиона са катастрофирали около 05:00 ч. тази сутрин на
Коментари Харесай

Два тира се помляха край Бяла

Два камиона са аварирали към 05:00 ч. тази заран на пътя сред Бяла и Попово в сектора сред селата Пет кладенци и Бистренци в община Бяла , оповестиха от полицията.

Инцидентът е станал на прав пътен сектор, в изискванията на облачно време, мокра пътна настилка, гъста мъгла, в тъмната част на денонощието. По първична информация са се блъснали два влекача " Волво " с прикачени полуремаркета, движещи се един след различен. Двата камиона са с монтанска регистрация. Те са били ръководени от водачи на 47 и 71 година и са пътували в посока Бяла. Кабината на единия камион се е забила в задната част на полуремаркето на другия. Пострадал е 47-годишният водач. Той е изваден от кабината от чиновници на " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", които в следствие за обезопасили и на мястото на злополуката. Мъжът е настанен в болница " Канев " в Русе с заплаха за живота.

На местопроизшествието е осъществен оглед, аргументите, а точните условия довели до ПТП се обясняват в хода на формирано досъдебно произвеждане.
 Двама починаха, откакто колата им се заби в ТИР
Двама починаха, откакто колата им се заби в ТИР

Инцидентът е станал на пътя сред Шипка и Казанлък
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР