Два хеликоптера на украинските военновъздушни сили поразиха днес петролен резервоар

...
Два хеликоптера на украинските военновъздушни сили поразиха днес петролен резервоар
Коментари Харесай

Украински военни хеликоптери удариха петролна база в руски град ВИДЕО

Два хеликоптера на украинските военновъздушни сили поразиха през днешния ден петролен контейнер в нефтобаза в съветския град Белгород. Те са прекосили границата, летейки на дребна височина, заяви губернаторът на региона Вячеслав Гладков, представен от Ройтерс.

Гладков сподели, че вследствие на нанесения удар е избухнал пожар, при който са потърпевши двама служащи. Някои елементи на града, който се намира покрай границата с Украйна, бяха евакуирани, добави той. Животът на потърпевшите не е в заплаха, посочи губернаторът.

По информация на ТАСС горят осем резервоара с гориво. „ Съществува заплаха от по-нататъшно разпространяване на пожара”, е декларирал източник от службата за незабавна помощ пред организацията.

Според него на територията на петролното хранилище има общо 27 резервоара, 14 от които са с съдържимост 2000 куб. м. Екип от 170 души е изпратен на мястото в опит огънят да бъде овладян.

An oil depot is on fire in,.

" The emergency services went to the place of fire, measures are being taken to eliminate it ", said Gladkov, the governor of the region in his Telegram channel.
— NEXTA (@nexta_tv)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР