Два гола на българския нападател Милчо Ангелов не бяха достатъчни

...
Два гола на българския нападател Милчо Ангелов не бяха достатъчни
Коментари Харесай

Два гола на Милчо Ангелов не стигнаха на Брашов да влезе в плейофа за промоция в румънската Суперлига

Два гола на българския нападател Милчо Ангелов не бяха задоволителни за тима на Брашов да завоюва гостуването си на Униря (Слобозия) и с добър процес на дуелите на съперниците да се пребори за място в топ 6, плейофите за влизане в Суперлигата. 

Брашов приключи 2:2 при визитата си в Слобозия и с 28 точки остана на 9-о място след изиграването на постоянния сезон в Лига 2. Домакините откриха резултата в 28-ата минута посредством Чиприан Рус. В 34-ата Ангелов изравни резултата за 1:1, откакто се възползва от недоразумение в отбраната и падайки с десния крайник заби топката под гредата. В 65-ата минута българският нападател вкара и второто си попадение, с което направи и цялостен поврат. Той получи центриране отляво, изпревари един бранител и от повече от 10 метра съумя да обърне посоката на топката, след което вратарят нямаше късмет да я спре, влизаща до гредата. В 79-ата минута обаче съперникът изравни за 2:2 и по този начин двата тима поделиха по една точка, а Милчо Ангелов беше сменен в 87-ата минута от беларусина Кирил Кириленко. 

С днешните два гола юношата на Черноморец (Бургас) към този момент има 8 попадения за шампионата и ще се стреми първоначално да усъвършенства достижението си от предходната година, когато приключи акцията с 9. 

Другите българи в Лига 2 на Румъния не играха за своите тимове. Илия Димитров към момента е контузен и не беше включен в проектите на Доринел Мунтяну в тима на Оцелул (Галац), който приключи 1:1 като посетител на Думбравица. Цветелин Чунчуков също не взе присъединяване при триумфа на Стяуа с 2:0 над Рипенсия (Тимишоара). 

В плейофа за влизане в елита се класират Стяуа и Политехника (Яш) с по 40 точки на първите две места, както и Оцелул (Галац) с 36, Униря Деж с 32, Бузъу и Динамо (Букурещ) с по 31. " Червените кучета " през днешния ден си подсигуряваха място в плейофа, откакто приключи 1:1 вкъщи с Политехника (Тимишоара).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР