Два Full HD екрана и технология OcuSync осигуряват видео изживяване

...
Два Full HD екрана и технология OcuSync осигуряват видео изживяване
Коментари Харесай

DJI VR Goggles RE – с тези очила сякаш „летите” с дрон

Два Full HD екрана и технология OcuSync обезпечават видео преживяване като в киносалон

Очилата DJI VR Goggles Racing Edition обезпечават магическо преживяване с дрон

С бързото нахлуване на дроновете за снимане на панорамно видео се появяват и софтуерни джаджи, които вършат преживяването от това ново премеждие още по-истинско и вълнуващо. Но до момента в който обичайните устройства за наблюдение на видео в действително време от полета на дрона имат някои съществени дефекти, един артикул на компанията DJI ще ви пренеса безусловно в нова галактика.

Очилата DJI VR Goggles Racing Edition, предлагани от онлайн магазина Tomtop, надграждат с спомагателни благоприятни условия към този момент познатите ни хедсети за виртуална действителност. На първо място, това е съществуването на два 5-инчови екрана с FHD резолюция 1920×1080 пиксела, което значи повече пиксели от други сходни устройства – общо 3840×1080, в допълнение към поглъщащите цветове.

От лявата страна на очилата пък ще откриете тъчпад за ръководство. Когато очилата са включени, ще виждате освен видеото, заснемано от дрона, само че също и екранче с потребна информация за полета и настройки, които можете да променяте в придвижване благодарение на тъчпада. Това се случва без даже да поглеждате към самия контролер, с който управлявате навигацията на дрона – в частност, DJI Mavic Pro.

Комбинацията от DJI VR Goggles RE и контролер подчинява дрона и извлича максимума от неговите благоприятни условия

Всичко това е съчетано с чудесно качество на видеото, с помощта на технологията OcuSync за предаване на данни от дрон като Mavic Pro, която обезпечава ниско закъснение при 1080p видео с 30 фрагмента в секунда (fps), 720p при 60fps или 720p при 30fps. Зрителното преживяване с тези очила е на процедура като във видео игра. Комуникацията се прави на периодичност 2,4GHz/5,8GHz.

Още една забавна функционалност на DJI VR Goggles Racing Edition е опцията за ръководство на камерата на дрона с придвижване на главата, като за задачата в дрона са вградени датчици за следене на главата.

Съществено преимущество на очилата, в съпоставяне със смарт телефоните и таблетите, също по този начин е елиминирането на светлината като фактор, който въздейства отрицателно при снимането с дрон – бил той Mavic Pro или даже Phantom. На процедура, DJI Goggles отстрани изцяло фактора слънчева светлина – това е като да летиш с дрон, гледайки видеофайла онлайн в киносалон, цветовете са същински, дисплеят е голям и се вижда всеки дребен подробност. А това е причина да извършите допустимо най-хубавите фотоси.

DJI VR Goggles Racing Edition са първокачествен артикул, изработен с внимание към детайла

Снимки и видеа, оповестени от консуматори на Mavic Pro дрон, демонстрират фрапантна разлика в качеството при потребление на очила DJI Goggles, с помощта на 360-градусовата антена и технологията за предаване на данните Ocusync. Технологията поддържа предаване на цифрово видео във формат MP4 от отдалеченост до 7 км със забавяне от единствено 50 милисекунди.

При свързване на контролери от други производители към DJI VR Goggles RE, можете да управлявате непосредствено дронове с F3, F4, KISS, Naze или други системи за надзор на летенето. Очилата поддържат и аналогово предаване на видео посредством SMA порт, съвместими са с дронове Mavic Pro, Spark, Phantom 4, Inspire 2 и други от тази категория.

Очилата DJI VR Goggles Racing Edition се оферират сега с отстъпка на цена от 609 $ в онлайн магазина Tomtop, която е годна при въвеждане на ваучър YYMDG , който обезпечава отстъпка от $40. Устройството е оборудвано с батерия 9440 мАч и може да работи при температури от 0 до 40 градуса по Целзий. Разполага с интерфейси S.Bus, Micro USB, PPM, UART, MMCX и слот за Micro SD карти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР