Два дни след като си навлече гнева на сиромасите с

...
Два дни след като си навлече гнева на сиромасите с
Коментари Харесай

Мачото Краси се добра до леглото на силиконовата си любима Паулина във Фермата

 Два дни откакто си навлече гнева на сиромасите с бягството при чорбаджиите във  " Фермата: Нов свят “ автомонтьорът Краси Джунов се добра до леглото на силиконовата си обичана Паулина, оповестява " ХотАрена ". 

Мачото, чийто мощен нагон и податливост към безцеремонни флиртове му завоюваха прозвището Ромео в шоуто, прекара първата си нощ с обекта на желанията си в обятия и откровения, само че не посмя да стигне до крайности.

" Добре, ти харесваш ли ме, или си играеш? Това ме интересува? “, попита под чаршафите българката с никарагуанска кръв.  " Аз да си играя? Ти мислиш, че мен не ме гледат хора извън, по този начин ли? “, обърна й тил афектирано Краси.  " Ама ти си нямаш никой, в смисъл, нямаш си другарка? “, подкачи го Паулина, а той завърши тематиката с сбитото:  " Имам, само че към този момент си нямам! “.

За три седмици в шоуто сиромахът Краси и чорбаджийката Паулина не стопираха да си чуруликат на прозореца в триметровата ограда, която разделя стопанството на бедните от това на богатите. Нашенецът с минало на сексуален модел в Испания даже я изненада с подарък за рождения ден на 11-годишния й наследник.

Паулина, която влезе в шоуто с визитка на момиче, издържащо се от приемливия си полов живот, се съгласи да излезе на среща с Краси. Продукцията им разреши да изоставен рамките на стопанствата си и да изведат животните на паша, а един път събрали стадата си, двамата се прегърнаха и повече не се пуснаха. 

Миналата седмица Джунов призна, че Паулина му е завъртяла главата и желае да бъде покрай нея. Въпреки че наруши разпоредбите на играта, прескачайки оградата, продуцентите на " Фермата “ взеха решение да не застават на пътя на любовта и му дадоха право да избере кое е по-важно за Краси - лоялността към тима на сиромасите или прегръдката на обичаната жена. Беглецът Ромео, без да се замисли, последва сърцето си и избра своята Жулиета, което докара до торнадо от грозни мнения и разделяне на два лагера измежду сиромасите.

И до момента в който Краси жертва уважението на тима си поради Паулина, силиконката на няколко пъти загатна, че на открито си има другар, огромен вносител на ядки от арабски генезис.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР