Два дни до крайния срок, в който номинираният за служебен

...
Два дни до крайния срок, в който номинираният за служебен
Коментари Харесай

Всички обичат Горица още два дни

Два дни до крайния период, в който номинираният за длъжностен министър председател Горица Кожарева би трябвало да разгласи състава на служебния си кабинет, се оказва, че всички министри на Главчев без вътрешния Калин Стоянов – обичат Горица.

За оставане при Горица първа удостовери финансовият министър Людмила Петкова.

Освен нея, още трима сигурно остават.

Това са министърът на стопанската система Петко Николов, просветителният министър Галин Цоков, както и земеделският министър Георги Тахов.

Готовност да продължат работата си са изразили министърът на опазването на здравето Галя Кондева, правосъдният министър Мария Павлова, министърът на защитата Атанас Запрянов, министърът на нововъведенията и растежа Росен Карадимов, транспортният министър Георги Гвоздейков, както и този на културата – Найден Тодоров.

Работата си биха траяли и министърът на енергетиката Владимир Малинов, на околната среда и водите Петър Димитров, на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова.

По неофициална информация е допустимо постът външен министър да заеме Иван Кондов, който към този момент е заемал този пост във втория длъжностен кабинет на Гълъб Донев, назначен от президента Румен Радев.

Без покана за присъединяване в кабинета е вътрешният министър Калин Стоянов. За неговото място по неофициална информация се спряга основният секретар на Министерство на вътрешните работи Димитър Кангалджиев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР