Дупета, силикон и палави женски тела. Това е основната сюжетна

...
Дупета, силикон и палави женски тела. Това е основната сюжетна
Коментари Харесай

Слави удари дъното: Хората му са готови всичко да направят за пари

Дупета, силикон и палави женски тела. Това е главната сюжетна линия на видеоклипа към песента „ Широко скроени “. В творбата присъединяване вземат Годжи, Краси Радков, Тони Стораро и реквизиторът на Слави Трифонов – Ванката.
Всичките са обградени от войска от разголени моделки и плеймейтки, които нямат никакви задръжки пред камерата. Във видеото четиримата пътуват към морето и инцидентно попадат на разкрепостените дами.
Започва едно триене, гушкане, пипане и търкаляне по кревати и столове. Мацките демонстрират дупета, пъчат гърди и мъжете се облизват около тях, до момента в който пият шампанско. Дори срамежливият на пръв взор Ванката къса синджира и стартира да пляска моделка по задните елементи, писа „ България Днес “.

Краси Радков, който е поставил мустак и буйна къдрава коса, гушка девойките, а в един миг даже бърка в скута на настоящата Мис Плеймейт Жанета Осипова. Блондинката очевидно наподобява разтревожена от тази фамилиарност, само че Радков няма задръжки.
През това време Годжи е обкръжен от 2-3 девойки и без срам гледа в деколтетата им и ги хваща през тънките кръстчета. Тони Стораро също не остава обратно и споделя караваната си с тройка изкусителки.

Новините към Слави Трифонов не стихват. Наскоро се разбра, че него другар направи опит да го ограби. Естествено, несполучлив.
Криско се провали в желанието си да се покаже като същинска поп звезда и да пее с типичен музиканти на огромен концерт, който трябваше да отдаде респект на българската музика. Изявите му през днешния ден в Бургас и на 10 юни в Плевен са анулирани, разгласи рапърът.
Според формалното известие на домакина на днешната му изява -Летният спектакъл в Бургас пари за билетите ще възвръщат, от местата, от които са закупени. Репортерска инспекция на Дарик Бургас сподели, че в действителност повода е доста слабият интерес към изявата на рапъра с Разградския симфоничен оркестър.

Криско обаче изясни в инстаграм, че повода за анулацията на изявата е техническа, само че не навлезе допълнително детайлности. Той също се зарече, че концерти в Бургас и Плевен въпреки всичко ще има, само че не разгласи дати.
Явно обаче е излъгал, откакто парите за билетите се възстановят, а не се придвижват за друга дата. Вчерашният концерт във Варна сподели миш-маш от български шлагери и патриотични песни от времето на Възраждането. В Летния спектакъл в морската столица се чуваха вяли ръкопляскания. Очевидно е желанието на габровския рапър да открадне концепцията на Слави, като пее безконечни български песни като „ Къде си вярна ти обич национална ”, само че към този момент начинанието му търпи цялостен неуспех.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР