dunavmost.comснимка: БулфотоКатастрофа между пътнически влак и лек автомобил стана тази

...
dunavmost.comснимка: БулфотоКатастрофа между пътнически влак и лек автомобил стана тази
Коментари Харесай

Шофьорът на премазаната край Русе кола: Не видях влака

dunavmost.com

фотография: Булфото

Катастрофа сред пътнически трен и лек автомобил стана довечера на жп прелеза край Две могили, Русенско.

Сигнал за  случай а е подаден към 19.20 часа, когато оттова е преминавал  трен ът Горна Оряховица-Русе. На неохраняемия, само че обозначен със звукова и светлинна сигнализация жп прелез,  трен ът е блъснал странично лек автомобил „ Дачия “. В  кола та, която е била служебна, е пътувал само  водач ът, информира .

По думите на машиниста той е видял автомобила, който се е движил паралелно с  трен а, и по тази причина е понижил в мястото на прелеза. Въпреки това е блъснал леката  кола , която е попаднала под локомотива, и е спрял след към 50 м.

Пътници от  трен а описаха, че са видели автомобилът да кара доста бързо и да се пробва да изпревари  трен а, с цел да успее да премине през прелеза. Подробности от описа на очевидците може да видите във видеото. Самият  водач  на автомобила сподели, че не е бързал и въобще не е забелязал  трен а.

Движението на  трен ове по направлението Русе-Горна Оряховица бе прекратено, а на пожарникарите лиши близо два часа да освободят врязания под локомотива автомобил. Наложи се да се реже с хидравлична ножица, с цел да може композицията да се изтегли обратно. На място е бил изпратен екип на „ Спешна помощ “, но  водач ът на  кола та е отказал да бъде откаран в  болница  и е прегледан на място. Той се е разминал с леки пострадвания и ожулвания на дясната ръка. Във  трен а е имало към 30 пасажери, като след  случай а огромна част от тях са слезли и са траяли пътуването си с коли на близки. За останалите 15-ина души бе изпратен рейс от жп компанията, с цел да бъдат превозени хората до Русе.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР