Дунав (Русе) стартира зимната си подготовка с общо 23-ма футболисти,

...
Дунав (Русе) стартира зимната си подготовка с общо 23-ма футболисти,
Коментари Харесай

Шампион с Лудогорец започна подготовка с Дунав

Дунав (Русе) започва зимната си подготовка с общо 23-ма футболисти, като към тима следва да се причисли и Мирослав Будинов. На заниманието през вчерашния ден участваха вратарите Дамян Дамянов, Даниел Николов, Християн Шопов, както и полевите футболисти Димитър Тодоров, Георги Вълчев, Стоян Предев, Джан Хасан, Георги Иванов, Никола Колев, Йерун Луму, Луис Пахама, Кристиян Господинов, Денислав Минчев, Симеон Вешев, Олег Димитров, Радослав Апостолов, Станислав Нечипоренко, Димитър Законов, Александър Ганчев, Илиян Петров, Радослав Великов и Никола Тотев.

Новите лица при русенци са обявените преди зимната пауза Станислав Нечипоренко и Димитър Законов, както и Йерон Луму, Луис Пахама, Александър Ганчев и Илиян Петров, като последните ще минат експериментален интервал преди да стане ясно дали ще подпишат с Дунав.

Луму играе като крило и е на 28 години. В кариерата си е бил част от юношеския народен тим на Нидерландия до 18 години. Играл е за Вилем II, Хееренвеен, Дордрехт и други. Той има опит и в българския футбол, като през сезон 2014/2015 пази цветовете на Лудогорец.

Към тренировките на " драконите " се причислява и нападател от Франция. Това е Луис Пахама, който за последно е бил част от втория тим на френския Монако.
 В Дунав чакат с неспокойствие украинеца Нечипоренко
В Дунав чакат с неспокойствие украинеца Нечипоренко

Щял да ускори халфовата линия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР