Думите й идват, когато висши фигури и активисти се събират

...
Думите й идват, когато висши фигури и активисти се събират
Коментари Харесай

Лейбъристите на Кийр Стармър са били „твърде плахи“ и не трябва да се задоволяват с „накуцване до номер 10“, казва Шарън Греъм от Unite

Думите й идват, когато висши фигури и деятели се събират за годишната конференция на Лейбъристите в Ливърпул, където управлението ще се стреми да показа партията като чакащо държавно управление.

Г-жа Греъм беше открит критик на управлението на сър Кийр Стармър, в това число във връзка с позицията на партията по отношение на стачните дейности, само че даде ясно да се разбере, че „ изцяло желае “ лейбъристко държавно управление.

В изявление за програмата на Sky News Sunday Morning с Тревър Филипс тя сподели, че е „ водач на синдикат, тъй че ние не сме клон на Лейбъристката партия ".

" Аз ръководя профсъюз и моята безспорна съществена работа, когато се събудя заран, е да отпущам на работещите хора ", сподели тя.

Тя сподели тя щеше да „ държи краката на лейбъристите в огъня “ по въпроси като ренационализацията на основни промишлености като стоманодобивен нефт и газ.

„ Ако не те, за какво ние? Кийр Стармър би трябвало да даде на хората причина да гласоподават за лейбъристите

Сър Кийр беше заречен да ренационализира публичните услуги, в това число железопътен превоз, поща, сила и вода, само че от този момент се отхвърли от тези обещания, базирайки се на опасения за стопанската система и въздействието, породено от Коронавирус.

Три неща, които да търсите на конференцията на Лейбъристите

„ Ако за мен е неловко да повдигам въпроси като повторното национализиране на енергийните вложения в стомана, петрол и газ, тогава не се разстройвам от тъй като това е моята работа да го правя “, сподели госпожа Греъм.

„ Искам лейбъристко държавно управление, което ще направи действителна смяна в живота на хората. И мисля, че сега лейбъристите са прекомерно плахи.

„ Искам да кажа в действителност ясно, че би трябвало да изложат по-добра оферта за служащите.

„ Има разлика сред това да куцукаш в номер 10 и фактически да бъдеш пренесен там. „

Отношенията с Unite са обтегнати, откогато сър Кийр смени Джереми Корбин като партиен водач през 2020 година

Прочетете още:
„ Ако не те, за какво ние? “ Keir Starmer би трябвало да даде на хората причина да гласоподават за лейбъристите
Победната обиколка на лейбъристите в Шотландия имаше намек за това, на което SNP в миналото се радваше

Unite, който остава обвързван с лейбъристите, в действителност остава най-големият донор на партията, дарявайки й над £600 000 от последните общи избори.

Но над половината от това отиде при трима лейбъристки депутати, всички от които са от левицата на партията и не са повече в интерес на управлението.

Наскоро имаше въпроси по отношение на това дали Unite ще прекъсне историческата връзка с лейбъристите, само че на неотдавнашна конференция в Брайтън делегатите с огромно болшинство гласоподаваха да останат свързани с партията.

Въпреки това госпожа Греъм изпрати „ предупреждение “ на лейбъристите и сподели, че „ няма да има празни чекове за лейбъристите, до момента в който не забележим осезаеми резултати “.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР