Думите са важни и бих посъветвал г-н президента, когато говори,

...
Думите са важни и бих посъветвал г-н президента, когато говори,
Коментари Харесай

Иво Инджев: Радев да си мери думите

Думите са значими и бих посъветвал господин президента, когато приказва, да си ги мери, тъй като това е провокация. Не би трябвало да третираме войната като някакво естествено злополучие, над което нямаме надзор, което не знаем от кое място е пристигнало. Тази война има извършител и би трябвало да се приказва за риска от съветската експанзия.
Това сподели пред bTV журналистът Иво Инджев в коментар за вчерашното послание към нацията на президента Румен Радев.

„ Вече всички схванаха, че България дава оръжие на Украйна по други способи, само че това не ни прави чест, тъй като в действителност печелим “, сподели още Инджев и напомни думите на освободения началник на „ Кинтекс “ Александър Николов, че военнопромишленият ни комплекс работи на цялостни обороти.

„ Ние не сме дребна страна, ние сме приблизително огромна европейска страна. Освен това сме огромен производител “, добави Инджев.

По думите му забавеното решение за даване на военна помощ за Украйна е разделило обществото и това работи в интерес на агресорите.

„ Обичаме да закъсняваме – закъсняхме с прохода, с приватизацията, с присъединението към НАТО “, разяснява журналистът.

„ Шантажът, че Българска социалистическа партия ще напусне обединението, завърши. Вчера в Копривщица Корнелия Нинова даде да се разбере, че няма да напущат обединението. По-важна им е обществената политика, тази реторика я знаем, тя си е чисто партийна. Та, няма да изоставен обединението, в случай че Нинова не ни измами също както Путин измами целия свят, че няма да атакува Украйна. Подобен вид ритуално самоубийство на Българска социалистическа партия, когато тя най-сетне се докопа до властта, нямам доверие да се случи “, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР