Думите притежават изключителна сила. И докато ние ги използваме постоянно

...
Думите притежават изключителна сила. И докато ние ги използваме постоянно
Коментари Харесай

Ето как с думи да се превърнете в секс богиня

Думите имат изключителна мощ. И до момента в който ние ги използваме непрекъснато в всекидневието си, като че ли забравяме, че точно думите могат да бъдат най-големият афродизиак.
Сексът е неосъществим без възбудата. Тя е в основата на невероятното полово преживяване. А възбудата може да бъде реализирана освен посредством физически и образни тласъци, само че и посредством думите. Как да се превърнете в секс богиня единствено с думи?

„ Подгответе “ го преди секса
Секстингът може да бъде доста потребен. Сексуалните известия са метод да подготвите колегата си и да засилите неговото полово предпочитание. Разбира се, вашите известия ще имат отговор, който път ще настрои вас още по-добре. Само няколко думи са способни да възбудят вашата половинка, още преди да ви е видял.

Кажете какво го прави толкоз секси
Свикнали сме да свързваме комплиментите с дамите, само че истината е, че мъжете също обичат да чуват приятни думи за себе си. Направете комплимент на своя сътрудник – кажете му какво го прави секси във вашите очи.

Разкажете фантазиите си
Бъдете смели и споделете някоя своя полова фикция с колегата си. Гарантирано това ще го възбуди още повече. В последна сметка всеки човек има мечти, само че не всички двойки споделят своите между тях.

Попитайте го за неговите мечти
След като вие самите сте споделили какво бихте желали да опитате в секса, попитайте мъжа какви са неговите полови мечти. След като е чул вас, той на драго сърце ще показа желанията си. Ако откриете, че споделяте избрана фикция – това е нов метод да освежите вашия полов живот.

Преди да отидете в спалнята, кажете му какво носите изпод
Дали е секси долни дрехи или пък под облеклата си сте безусловно голи – няма значение. С тези думи недвусмислено му заявявате, че сте подготвени да се разгорещите в спалнята.

Секси говорене по време на секс
Разбира се, това е още един метод да употребявате думите, с цел да засилите половото чувство и възбуденост.

Кажете какво желаете
По време на секс, не се тормозете, а споделете какво желаете сътрудникът ви да направи. Гарантирано, това освен ще ви донесе повече наслаждение, само че и него ще възбуди още повече. Колкото и добре да се познавате в леглото, въпреки всичко никой не може да чете мисли.

Похвалете го
Ако сексът ви е харесал, не пестете комплиментите и в този случай. Кажете, че се чувствате ужасно и той се е справил необикновено. Няма мъж, който да не желае да чуе сходни думи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР