Думите на Ник трябва да бъдат чути, защото е очевидно,

...
Думите на Ник трябва да бъдат чути, защото е очевидно,
Коментари Харесай

Иван Христанов: Очевидно е, че в ПП има проблем

„ Думите на Ник би трябвало да бъдат чути, тъй като е явно, че в Политическа партия има проблем, който изисква преоценка на дейностите на съпредседателите “, това написа във персоналния си фейсбук профил някогашният народен представител от Политическа партия Иван Христанов.  Поводът за думите на Христанов е обява на бившия министър на транспорта Николай Събев във фейсбук, в която той съобщи: „ Ако са честни, Асен Василев, Даниел Лорер и групата им би трябвало неотложно да си подадат оставките и да изоставен Политическа партия “. 

„ Скъпи другари и скъпи борци за народна власт,

Преди 2 месеца се отдръпнах от Продължаваме Промяната. Ясно заявих за какво – тона на нападателна борба блокира опцията на страната да работи. Това не е укор към Политическа партия, а държание на всички политически сили.

Имаше и друга причина – отхвърлих изрично да вземам участие в скрит план за свалянето на управлението на Продължаваме Промяната.

Избрах да бъда чист пред съвестта си, пред хората на България и пред идеалите на демокрацията. Цената за това е висока и малко на брой дръзваме да я платим.

Думите на Ник би трябвало да бъдат чути, тъй като е явно, че в Политическа партия има проблем, който изисква преоценка на дейностите на съпредседателите “, написа Христанов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР