Думите ми за това, че Израел трябва да получи суверенитет

...
Думите ми за това, че Израел трябва да получи суверенитет
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Мислих дълго време по въпроса за Голанските възвишения

Думите ми за това, че Израел би трябвало да получи суверенитет над Голанските възвишения бяха подбудени от откровеното ми предпочитание за определяне на дълготраен мир в Близкия изток. Аз дълго време мислих над този въпрос, сподели американският президент Доналд Тръмп пред телевизия Фокс, съобщи вести.бг.

Според изявлението на президента на Съединени американски щати дом той е взел радикалното решение след задълбочена преценка на всички възможни позитивни и негативни последствия. " Нито един водач на нашата велика страна не се е изправял пред такава тежка задача ", уточни още той. Тръмп отхвърли заявката му да е било взето поради идните аудиенция на израелския министър председател Бенямин Нетаняху в Съединени американски щати през идната седмица и предварителните избори за парламент в еврейската страна на 9 април.

Думите на Тръмп провокираха разнообразни реакции. Министър-председателят в Тел Авив благодари на 45-ия президент на Съединени американски щати.

Изявата на американския водач бе посрещаната остро от страна на турския президент Реджеп Ердоган, светския лидер на Иран Хасан Рохани и други държавници от ислямския свят.

Руското външно министерство дефинира изявлението на президента на Съединени американски щати като безконтролно. " Ние няма да подкрепим това предложение в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации ", съобщи формалният представител на дипломатическата централа в Москва Мария Захарова.

Представителят на дипломатическата работа на Европейския съюз Мая Косянчич съобщи, че Брюксел не има намерение да признае израелския суверенитет върху оспорвания сред Израел и Сирия район.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР