Думите имат силата да рушат или да градят. Затова трябва

...
Думите имат силата да рушат или да градят. Затова трябва
Коментари Харесай

Пет начина, по които да кажете „обичам те“

Думите имат силата да разрушават или да градят. Затова би трябвало да боравим с тях отговорно, изключително в любовта. Истинската обич също звучи с думи и не се лимитира единствено до „ обичам те “. С кои други изречения демонстрираме мощни усеща един към различен?

„ Вярвам в теб “
Доверието е един от значимите детайли за една любовна връзка, който се гради дълготрайно и се поддържа мъчно. Когато утвърждавате на колегата си (или той на вас), че му се доверявате, че знаете, че той не приказва единствено празни приказки, а потвърждава с каузи, че всичко това ви кара да се чувствате уверени във връзка с тези взаимоотношения, вие изричате „ имам вяра в теб “.

„ Като теб няма втори/втора “
Още една фраза, която е също толкоз мощна, колкото и „ обичам те “. От време на време е хубаво да припомняме на колегата, а и на себе си, какъв брой неповторима персона е той/тя. В рутината постоянно започваме да се одобряваме за даденост, което ни кара да спрем да виждаме всички неповторими качества в индивида до себе си, за какво сме избрали тъкмо него, по какъв метод той ни кара да се усещаме неизмеримо, обичани.

„ Ще го създадем “, „ Ще се оправим “
Когато желаете да покажете любов и поддръжка към обичания човек посредством силата на думите и според от това в каква обстановка се намирате, дано и двамата да бъдете част от това. Ние, дружно, можем и т. н. са думи, които ускоряват възприятието за единодушие. Така и другият усеща, че не е самичък.

„ Аз съм до теб “
Също толкоз мощно, колкото „ обичам те “. Фраза, която имаме потребност да чуем, когато ни е мъчно, предвиждаме смяна, даже и да е позитивна.

„ Съжалявам “
Рано или късно, постоянно стигаме до разногласия и конфликтни обстановки с обичания човек. Не всяка двойка намира метод да комуникира. Има неизказани думи, премълчани истини... „ Съжалявам “ не е приета уязвимост, то е предпочитание да задълбочиш връзката си, да кажеш „ обичам те “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР