Дукесата на Съсекс Меган Маркъл все по-активно търси роля, за

...
Дукесата на Съсекс Меган Маркъл все по-активно търси роля, за
Коментари Харесай

Меган Маркъл иска роля на супергероиня - slava.bg

Дукесата на Съсекс Меган Маркъл все по-активно търси роля, с цел да се завърне в Холивуд. След като дружно с половинката си принц Хари се пребориха за самостоятелност от Бъкингам и се реалокираха в Канада, кралската персона бърза да проработи лични средства, с цел да поддържа лъскавия си метод на живот.

Меган е безапелационна, че ще се върне на екрана, единствено че този път желае пробив в киното и то с роля на супергероиня.

Новината е доказана от сътрудника на Маркъл – Ник Колинс, който към този момент ѝ търси комикс пред екранизация, с цел да се изяви като актриса, написа Daily Mail, представено от Tialoto.bg.

„ Той интензивно ѝ търси филм и показа, че тя е отворена за всевъзможни оферти в тази тенденция. Меган възнамерява няколко срещи в Холивуд. Тя към този момент направи войсовър за Дисни и е напълно наясно, че няма по какъв начин да изнесе цялостен филм като актриса, по тази причина желае нещо хем скромно откъм актьорски заложби, хем задоволително огромно и добре плащащо. И филмите за супергерои са идеалният вид “, показа източник пред медията.

И както сподели един път принц Хари: „ Каквото Меган желае, го получава “, тъй че е въпрос на време да я забележим като новата Жена-чудо или Супергърл.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР