Духът на Испания идва в Пловдив! Вечер на автентичното фламенко,

...
Духът на Испания идва в Пловдив! Вечер на автентичното фламенко,
Коментари Харесай

Духът на Испания идва в Пловдив на 17 юни

Духът на Испания идва в Пловдив! Вечер на достоверното фламенко, на виртуозните китарни осъществявания, на високите вокални партии, на огнения темп и зашеметяващите испански танци чакат пловдивчани и гостите на града на 17 юни 2022 година (петък). Това извънредно прекарване ще ви предложат Edu Vico Septet - фламенко група, предвождана от звездата на испанската китара - Еду Вико!

Ден след него, още веднъж в Античен спектакъл ще имате опция да чуете най-красивия глас на фадо - магнетичната португалка Карминьо! 17 и 18 юни 2022 година (петък и събота) ще предложат желан иберийски музикален уикенд в Пловдив! Лятото ще стартира с огнена музика на живо… ОЛЕ!

Еду Вико е добре прочут на ценителите на виртуозното китарно майсторството - той е свирил в изцяло разпродадена централа зала на Драматичен спектакъл - Пловдив. Сега Еду се завръща, с цел да награди публиката си с огромен театър - ще видите фламенкото в същинската му мощ! Еду ще се качи на сцената с натрупа от изящни музиканти, артисти и огнени танцьори, които са част от Националния балет на Испания!

Очаква ви буйна вечер, в която ценителите на испанската китара ще чуят един от именитите й майстори, а феновете на фламенкото ще го получат в достоверен тип!

Еду Вико е възпитаник на легендите Хуан Гомес " Чикуело “ и Диего Кортез.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР