Дуейн Джонсън - Скалата отправи мотивиращо послание към един от

...
Дуейн Джонсън - Скалата отправи мотивиращо послание към един от
Коментари Харесай

Скалата с надъхващо послание към звяр от UFC

Дуейн Джонсън - Скалата насочи мотивиращо обръщение към един от най-свирепите бойци в тежка категория на UFC - Франсис Нгану, който трябваше да се бие на галавечерта UFC 249 против коравия кикбоксьор Жаирзиньо Розенструик, само че цялото събитие пропадна след корпоративно решение на " Дисни ".
" Радвам се, че Франсис Нгану желае да упражняваме дружно. Нека ти кажа нещо, братко, не си подготвен за мен и моите юмруци. Шегата настрани, ти си същински звяр и първенец, проследявам кариерата ти, както на доста ММА бойци. С наслаждение ще упражнявам с теб, благодаря ти, че ме определяш за ентусиазъм.

Thank you @TheRock for your kind words. You give us all real motivation. Let’s train together and have some @Teremana tequila after. pic.twitter.com/gRqfEbI51V
— Francis Ngannou (@francis_ngannou) April 13, 2020 Следя ММА, само че най-много UFC, с Дейна Уайт сме другари. До всички бойци: съчувствам ви. Съчувствам ви, че не можете да се биете, само че има и добра страна на обстановката. Може би е в тренировките, може би психически ще се развиете, уповавам се да извлечете изгода от тази обстановка.

Очаквам да се завърнете шеметно и борбите да са като динамит. Ще ви виждам онлайн до клетката, когато е допустимо ", сподели Скалата в " Инстаграм ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР