Дуейн Джонсън продължава да си стои вкъщи и да отговаря

...
Дуейн Джонсън продължава да си стои вкъщи и да отговаря
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън, тренировките му, колко често тренира Скалата и колко тежи

Дуейн Джонсън продължава да си стои у дома и да дава отговор на въпроси на почитатели. Първото не ни радва доста, тъй като по този начин не може да снима филмите си, само че пък то води до второто, което ни прави щастливи.

Така разбираме доста повече за Скалата и персоналния му живот. В следващото видео, въодушевено от въпросите на почитатели, Джонсън споделя забавни неща за подготвителния си режим.

Винаги сме се чудели какъв брой ли постоянно тренира и към този момент знаем. Шест пъти в седмицата, като в неделя почива (евентуално).

Няма по какъв начин да не ни направи усещане, че тренировките на Дуейн Джонсън са много натоварени и в тях постоянно участват извършения за стомах. В пет от шестте подготвителни дни прави и кардио.

Скалата споделя и какъв брой кг тежи сега - 127. И тъй като сме от огромните му почитатели и следим изкъсо всичко, знаем, че преди към половин година спираше кантара на 122 кг.

Подозираме, че тези пет кг, които е качил, не са поради изолацията, а поради подготовката му за Black Adam.

За страдание Дуейн Джонсън отхвърля да ни направи очевидци на това по какъв начин протича една негова подготовка. Оправданието му е, че не желае да ни нервира тъй като знае, че не всички имат фитнес вкъщи. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР