Дуейн Джонсън е известен не само с това, че работи

...
Дуейн Джонсън е известен не само с това, че работи
Коментари Харесай

Когато Дуейн Джонсън изкупва стари грехове

Дуейн Джонсън е прочут освен с това, че работи и тренира извънредно доста и графикът му е безчовечен, само че и с това, че се пробва да дава добър образец на почитателите си.

Правил го е доста пъти, подарявайки коледни дарове на деца, а в този момент още веднъж реши да направи положително. Този път обаче то е с привкус на възмездие. В профила си в Instagram Скалата разгласява видео, от което разбираме, че когато е бил в тинейджърска възраст е крадял Snickers всеки ден от магазин 7-Eleven в Хавай.

Джонсън не се гордее с постъпките си, само че разяснява, че го е правил, тъй като не е имал пари и в действителност тези барчета са били неговата храна преди да отиде във фитнеса, с цел да тренира. И това е траяло към година. Затова в този момент е решил да се върне в същия магазин и да изкупи всички барчета Snickers в него.

Целта му не е да ги изяде, а да ги остави в магазина, тъй че всеки, който не може да си разреши нещо за ястие, да не краде, а да си вземе от тях. Във видеото артистът споделя, че е чакал този миг от години и това по някакъв метод е неговото възмездие.

Дуейн Джонсън обаче взема решение да бъде още по-щедър и заплаща за покупките на хората, които се намират в магазина. И по този начин Скалата заплаща сметка от към 300 $, като дава пари и на личния състав в магазина.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР