Дуетната половинка на скандалния рапър Йонислав Йотов-Тото – Лъчо, изгуби

...
Дуетната половинка на скандалния рапър Йонислав Йотов-Тото – Лъчо, изгуби
Коментари Харесай

Лъчо от „Скандау“ понесе още един тежък удар след загубата на майка си

Дуетната половинка на скандалния рапър Йонислав Йотов-Тото – Лъчо, изгуби майка си. двамата рапъри оповестиха трагичната вест във видео, публикувано в обществените мрежи.

 

Лъчо посочи, че се отсрочва концертът им, очакван за 19 декември и добави през сълзи, че всеки, който желае може да върне билетите си. Зад него стои Тото, който също се просълзява. Така и не става ясна повода за неочакваната кончина на майката на Лъчо, която не е била стара. По всяка възможност става въпрос за сериозен здравословен проблем.

Концертът им на 19 декември, трябваше да е вторият им по ред в най-голямата зала у нас – „ Арена София “. При предходното им шоу там през 2019 година дуетът съумя да събере над 13 000 души като в публиката бяха и майките на двамата реализатори. Тогава Лъчо и Тото им благодариха от сцената за цялата поддръжка, която са получавали от тях.

 

Новата дата за анулирания концерт е планувана за 27 април, идната година. Според мълвата обаче кончината на майката на Лъчо надалеч не е единствената причина за анулацията на концерта, а фактът, че били продадени едвам 3000 билета, което отчаяло съществено рапърския дует.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР