Дуетната половинка и бивша съпруга на прочутия италиански поптенор Ал

...
Дуетната половинка и бивша съпруга на прочутия италиански поптенор Ал
Коментари Харесай

Ромина в траур: сбогува се със сестра си - slava.bg

Дуетната половинка и някогашна брачна половинка на фамозния италиански поптенор Ал Бано – актрисата и певица Ромина Пауър, изгуби по-малката си сестра.

„ Моята сестра Тарин се причисли към родителите ни, обградена в дома си в Уисконсин от своите 4 деца и четирима внуци, откакто в продължение на година и половина се бореше с левкемията. Напусна ни едно слънчево творение, любяща майка, всеотдайна баба и обичана сестра – неповторима със своето възприятие за комизъм, своята благотворителност и с обичта, която питаеше към животните и природата. Не бих могла да имам по-добра сестра в този живот “, написа Ромина Пауър в обществените мрежи, където разгласява и изложба от фотоси от целия им взаимен живот.

Тарин, която е с 2 години по-малка от Ромина, си отиде на 67. Тя е щерка на холивудския красавец от предишното Тайрон Пауър и втората му брачна половинка, актрисата Линда Кристиан. Тарин е известна активистка за опазването на околната среда и отбрана на животните, а като млада също е била актриса.

Снимала се е в 8 кино лентата, измежду които „ Граф Монте Кристо “ с Ричард Чембърлейн, с който е имала къса любовна спекулация на снимачната площадка (1975), в „ Синбад и окото на тигъра “ с Патрик Уейн и Джейн Сеймур, за ролята си в който има номинация за нагарада „ Сатурн “ и други

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР