Дуетът в лицето на Джъд Тръмп и Бари Хоукинс направи

...
Дуетът в лицето на Джъд Тръмп и Бари Хоукинс направи
Коментари Харесай

Англия е на крачка от четвъртфиналите на Световната купа

Дуетът в лицето на Джъд Тръмп и Бари Хоукинс направи огромна крачка към класирането за четвъртфиналите на Световната купа по снукър, провеждаща се в китайския град Уши.

Звездното дуо завоюва девет от първите 10 изиграни фрейма, побеждавайки Швейцария с 5:0 и Малта с 4:1, като с това направиха огромна стъпка към класиране на четвъртфиналите.

Първите два тима от всяка група се класират за елиминациите, които ще се играят през този уикенд.

Следващият мач на спечелилия в " Шампионата на играчите " Джъд Тръмп и спечелилия в Световната Гран при Бари Хоукинс е против Иран - Хосеин Вафей и Сохеил Вахеди - които са непобедени до момента и последно съкрушиха Швейцария с 3:2.

Домакините Китай вземат участие с два тима, като първият състав в лицето на Дин Дзюнхуей и Уенбо Лян също трябваше с съдбоносен пети фрейм да надвиват над Германия.

Белгия надделя Хонг Конг с 4:1 и по този метод се изравни в класирането с Китай на върха на група " Б ". Важна роля за успеха изигра Лука Бресел. Той направи серия от 121 точки в четвъртия фрейм и обезпечи жизненоважния трумф на страната си.

Северна Ирландия и Тайланд победиха с по 3:2 Индия и Израел надлежно, а Шотландия на Джон Хигинс и Антъни Макгил надделяха Кипър 3:2.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР