Дуетът дава желаните свобода, прецизност и емоции при игриСъс строго

...
Дуетът дава желаните свобода, прецизност и емоции при игриСъс строго
Коментари Харесай

INFAREX M10+R10 – атрактивни мишка и пад за геймъри

„ Дуетът ” дава мечтаните независимост, точност и страсти при игри

Със строго и загадъчно лъчение, дуетът от мишка и пад INFAREX M10+R10 внася още магия в геймърското преживяване

Много компании в последно време насочват напъните си към нишата на геймърския хардуер, която безспорно е най-динамичният сегмент от районен съд пазара. Тайванският производител Adata към този момент завоюва уважението на геймърите с продуктите от семейството XPG – в началото памети и сторидж устройства, а в този момент и аксесоари с отличителните качества на новия бранд.

По-рано тази година Adata разгласи геймърския комплект INFAREX M10 + R10 – мишка и пад с атрактивни RGB светлини и доста положителни характерности за запалените почитатели на игрите, в комбиниране с допустима цена за сходен клас артикул (може да се откри за към 110-120 лева.). Очевидно, всеки нов XPG артикул на компанията излиза след подробно изследване на пазара и дава отговор в огромна степен на упованията на потребителите.

Двата аксесоара идват в солидна и здрава кутия с отличителните цветове – алено и черно – на марката XPG. Можете да научите най-важното за този геймърски комплект от самата кутия, на която са показани мишката INFAREX M10 и падът INFAREX R10 в техните действителни размери, с основните им характерности и особености.



Когато отворите кутията и извадите двете устройства, ще усетите, че те са направени с внимание към детайла, имат постоянна структура и изключително значимо – завладяващ външен тип, който разкрива цялостния си искра при свързване на мишката и пада към компютъра, с помощта на RGB светлините.

XPG INFAREX M10 е ергономично проектирана оптична мишка с мека светлина – на логото върху горната повърхнина и изпод, където се прелива в пада. С нея се борави леко и ще можете да играете дълги часове, без да изпитате дискомфорт. Гумени детайли и текстуриран дизайн обезпечават улеснение и непоклатимост при внезапни придвижвания.

От лявата страна има два бутона за спомагателна функционалност, единият от които е програмируем, а от горната страна са ситуирани колелото за скролване и комутатор с два бутона, с които се настройва точността (чувствителността) – тя може да се превключва в придвижване на стойности от 800, 1600, 2400 и 3200 dpi (точки на инч), с цел да реагирате съответно на другите сюжети в игрите. За съвършената акуратност способства „ тракинг ” системата 125Hz.

Мишката се свързва към компютъра с много дълъг – цели 1,7 метра – USB кабел с „ плетена ” обвивка, която му придава по-голяма издръжливост и обезпечава неговата продължителност. Можете да поставите мишката на всички места на работният си плот, посредством точно на дългия кабел. Такъв е и кабелът на подложката в комплекта.

XPG INFAREX R10 е стабилен гейминг пад с размери 350х250 мм и вградени RGB светодиоди по краищата, които безспорно ще доставят естетическа приятност на всеки почитател на игрите. Подложката прилепва компактно към бюрото, задоволително огромна и тежка е, с цел да остане постоянна и без да приплъзва по време на игра. Направена е от устойчиви на надраскване материали и обезпечава съвършена повърхнина за работата на мишката.

Голямата атракция само че този пад е RGB осветлението. С обикновено „ потупване ” с пръст на указаното с отпечатък място в горния завършек на подложката, можете да променяте режимите на осветяване. Поддържат се три резултата: монохромен (общо 7 цветове); цветно „ туптене ” и кръгообразен резултат със сменящи се цветове – отмерено се редуват всички вероятни комбинации на интегрираните светодиоди.

INFAREX R10 има междинни размери и обезпечава задоволително пространство за придвижване на мишката без никакви усложнения и ограничавания. В допълнение, здравият PVC материал, от който е направена, предотвратява драскотини и изхабяване с течение на времето – подложката не губи хармония и функционалност. Красив детайл в цялостния дизайн на пада е алената рамка в горния край, от която излиза USB кабелът.

С приятното си и тънко осветяване, с пулсиращи и преливащи се цветове, INFAREX R10 прибавя особено чувство към геймърския десктоп. Освен това подложката стои устойчиво на бюрото, без да се плъзга, с помощта на гумените тампони. Като цяло, комплектът от мишка и пад на Adata е превъзходен избор за геймъри – както поради качествата си, по този начин и поради наличната цена. Можете да се сдобиете с този артикул от сътрудниците на тайванския производител у нас.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР