Ducati и Bentley демонстрираха първата си съвместна инициатива, която е

...
Ducati и Bentley демонстрираха първата си съвместна инициатива, която е
Коментари Харесай

Ducati и Bentley със специална серия на Diavel

Ducati и Bentley демонстрираха първата си взаимна самодейност, която е осъществена под формата на специфична тематична серия на Diavel.

От Bentley споделят, че новата лимитирана серия, в която ще бъдат включени единствено 500 представителя на специфичния мотоциклет, е с дизайн и стилистично осъществяване, въодушевени от модела им .

Интересен миг към лимитираната серия, създадена въз основата на Diavel V4 със 168 конски сили, е този, че с изключение на 500 екземпляра, които ще бъдат включени в нея, ще бъдат съединени още 50 номерирани мотоциклета Ducati Diavel for Bentley Mulliner, които ще бъдат непокътнати единствено за притежатели на Bentley, които ще имат опция в допълнение да персонализират своята двуколесна облага.

Бъдещите притежатели на Ducati Diavel for Bentley Mulliner ще могат да персонализират мотоциклета с избор сред няколко цвят за седалката, предните спирачни апарати, спомагателни карбонови детайли и елементи. Избор ще имат също по този начин и във връзка с главния цвят на мотоциклета, като ще могат да си поръчат със същото осъществяване като четириколесното си возило.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР